Διεθνή

Τα προφητικά λόγια του Αγίου Παΐσιου για το χτύπημα στη Γαλλία

Η φράση που -σύμφωνα με τη μαρτυρία ενός προσκυνητή- είχε πει ο Άγιος Παΐσιος για τους Γάλλους – Τα λόγια του Αγίου καταγράφηκαν στις «Μαρτυρίες Προσκυνητών», στον Τόμο Β’, σελίδα 365

Παγωμένος είναι ολόκληρος ο πλανήτης από τις τρομοκρατικές επιθέσεις που «έβαψαν» στο αίμα το Παρίσι. «Θα τους χτυπήσουμε ανελέητα στο «σπίτι» τους και σε όλες τις περιοχές» είπε ο Γάλλος πρόεδρος Ολάντ στο διάγγελμά του, μετά το μακελειό στο Παρίσι. Και συνέχισε:
«Πρόκειται για μία πρωτοφανή τρομοκρατική επίθεση κατά του Παρισιού. Θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να εξουδετερώσουμε τους τρομοκράτες. Θα διασφαλίσουμε να μην ξαναγίνει τέτοια τρομοκρατική επίθεση.

Η πιο σημαντική απόφαση που χρειάστηκε να πάρω ήταν να κλείσω τα σύνορα. Ποιοι είναι αυτοί οι εγκληματίες; Αυτοί οι τρομοκράτες; Αυτό που θέλουν είναι να μας φοβίσουν. Γιατί να έχουμε φόβο; Θα ενεργοποιήσουμε όλες μας τις δυνάμεις. Ζήτω η δημοκρατία, ζήτω η Γαλλία».

539460-Agios-pater-Paisios
Τα τελευταία 24ωρα έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου η φράση που -σύμφωνα με τη μαρτυρία ενός προσκηνητή- είχε πει ο Άγιος Παΐσιος για τους Γάλλους. «Ας τους αυτούς, που μαζεύουν τους Μουσουλμάνους και χτίζουν τζαμιά.
Αργότερα, θα καταλάβουν τι συμβαίνει και τότε θα είναι οι πρώτοι που θα πάρουν μέτρα εναντίον τους. Θα δείτε τι θα κάνουν», ήταν τα λόγια του Άγιου όπως καταγράφονται στις «Μαρτυρίες Προσκυνητών», στον Τόμο Β’, σελίδα 365.

Τα προφητικά λόγια του Άγιου Παΐσιου ανήρτησε η σελίδα www.agioritikovima.gr, στις 8 Ιανουαρίου 2015

Previous post

Άσε στο Θεό το θέμα του δίκιου σου… Εκείνος ξέρει..

Next post

Άγιος Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης: Η απομάκρυνση από τον Θεό είναι κόλαση