Θαύματα

Θαύμα Αγίου Νεκταρίου

Ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές τα τελευταία χρόνια,της Στεάουα Βουκουρεστίου αλλά και της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ρουμανίας ο Ντορίν Γκοιάν,ήθελε να τερματίσει την καριέρα του εξαιτίας ισχυρών πόνων στην πλάτη.

Ο διεθνής ρουμάνος ποδοσφαιριστής(ο οποίος τώρα αγωνίζεται στην Ρέιντζερς Γλασκώβης), συγkλόνισε τους σκωτσέζους με την προσωπική του ιστορία,την οποία διηγήθηκε στην Evening Times,λέγοντας πως ξεπέρασε μία δύσκολη στιγμή με τη βοήθεια του Θεού.«Το 2008 ήθελα να εγκαταλείψω το ποδόσφαιρο.Είχα έναν τρομερό πόνο στην πλάτη και υπέφερα από οσφυική δισκοπάθεια.

Μπορούσα να παίξω μόνο με ένεση.Ο πνευματικός μου στην Ρουμανία μου είπε να πάω στην εκκλήσια Ράντου Βόντα στο Βουκουρέστι(σ.σ.όπου υπάρχει λείψανο του Αγίου Νεκταρίου,ευλογία για τον ρουμανικό λαό από την Αίγινα)για να προσευχηθώ στον Άγιο Νεκτάριο.

Πήγα μαζί με την σύζυγό μου.Μετά από λίγες ημέρες οι πόνοι εξαφανίστηκαν!Ούτε καν εγχείρηση δεν χρειάστηκα!Ήταν ένα θαύμα!»

Ένας απο τους τρόπους που έδειξε ο ποδοσφαιριστής την ευγνωμοσύνη του ήταν να δώσει στο δεύτερο παιδί του το όνομα Νεκτάριος

proskynitis.blogspot.

Previous post

Βοήθα με να σε θέλω πιο πολύ Χριστέ μου…

Next post

Γέροντας Παΐσιος - Μην εξετάζεις ποτέ τα όνειρα...