Υγεία

Με Αυτό Το Φυσικό Ρόφημα Ο Βήχας Και Η Βρογχίτιδα Θα Γίνουν Παρελθόν!

Η θεραπεία του χρόνιου βήχα και της βρογχίτιδας ήταν πάντα μια πρόκληση ακόμα και για τη συμβατική ιατρική … καλά, μέχρι τώρα.

Αυτή η νέα φυσική θεραπεία περιέχει μερικά από τα παλαιότερα και πιο ισχυρά συστατικά που καταπραΰνουν τον λαιμό και τους πνεύμονες και θεραπεύουν τον βήχα και τη βρογχίτιδα σε χρόνο μηδέν!

Χάρη στις ισχυρές ιδιότητες του μελιού και της μπανάνας που περιλαμβάνονται στη συνταγή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το φάρμακο τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες και να απολαύσετε την υπέροχη γεύση του!

Οτιδήποτε από τον πονόλαιμο, τον επίμονο βήχα μέχρι και τα προβλήματα του στομάχου μπορούν να αντιμετωπιστούν με αυτό το ρόφημα.

Δείτε πώς μπορείτε να το προετοιμάσετε:
Συστατικά

400 ml βραστό νερό
2 μεσαίες πολύ ώριμες μπανάνες
2 κουταλιές της σούπας μέλι

Προετοιμασία
Κατ ‘αρχάς, ξεφλουδίστε τις μπανάνες και λιώστε τις με ένα ξύλινο πιρούνι ή κουτάλι. Μην χρησιμοποιείτε μεταλλικά μαχαιροπίρουνα, αφού οι μπανάνες τείνουν να σκουραίνουν όταν έρχονται σε επαφή με μέταλλο.
Στη συνέχεια, τοποθετήστε τις μπανάνες σε μια κατσαρόλα και προσθέστε μέσα το βραστό νερό. Αφήστε το μείγμα να ηρεμήσει για 30 λεπτά.

Τέλος, όταν το φάρμακο κρυώσει, προσθέστε το μέλι. Μπορείτε να στραγγίξετε το μείγμα εάν προτιμάτε να είναι διαφανές.

Είναι σημαντικό να προσθέσετε το μέλι τελευταίο, έτσι ώστε να μην χάσει τις σημαντικές του ιδιότητες εξαιτίας του βραστού νερού.

Κατανάλωση
Πίνετε 100ml από αυτό το φάρμακο 4 φορές την ημέρα (συνολικά 400ml την ημέρα).
Η ποσότητα αυτή είναι αρκετή για μία ημέρα και μπορείτε να προετοιμάσετε ένα φρέσκο ρόφημα το επόμενο πρωί.

Τα πρώτα αποτελέσματα θα φανούν μέσα σε 5 μέρες.
Εκτιμήστε τη φύση περισσότερο και πάντα να στρέφεστε σε αυτήν για πιο επωφελείς θεραπείες!

Επιμέλεια Κειμένου & Μετάφραση: Marva @Truelife.gr

*Αυτό το άρθρο έχει μόνο πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν έχει σκοπό την παροχή ιατρικής συμβουλής. δεν ευθύνεται για οποιεσδήποτε πιθανές συνέπειες από οποιαδήποτε θεραπεία, άσκηση, διατροφή, εφαρμογή φαρμάκων ή οποιαδήποτε άλλη παρόμοια ενέργεια που προκύπτει από την ανάγνωση ή την παρακολούθηση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτό το άρθρο.

Πριν από την εφαρμογή οποιασδήποτε θεραπείας, παρακαλείστε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας ή άλλον φορέα παροχής υπηρεσιών υγείας.

Πηγή truelife.gr

Previous post

Ο πιο Υγιεινός Χυμός στον Πλανήτη! Δείτε τις Ευεργετικές του Ιδιότητες και τα Οφέλη του για την Υγεία μας.

Next post

Οι γυναικολόγοι, δεν θα σας το πουν ποτέ! Καταστρέφει τους μύκητες, τα βακτήρια και τις οσμές και το έχετε όλες σπίτι σας!